Værktøj til de erfarne

Seniortanker - Forberedelse til din senkarriere og pensionsovergang

Megen forskning peger på, at det er vigtigt at forberede, hvordan man vil arbejde i den sidste del af arbejdslivet, og hvordan man forestiller sig overgangen til pensionslivet. Den forberedelse foregår privat, men tit bliver man også overrasket over, hvad der kan lade sig gøre på ens arbejdsplads, hvis du og din leder formår at indlede en dialog om det. Alt for mange går på pension uden at have afklaret, om de selv og deres arbejdsplads kunne have haft glæde af en anden løsning.

Seniortanker er en støtte til dig, som er begyndt at overveje de sidste år af dit arbejdsliv og overgangen til din pensionisttilværelse. Du får støtte til at overveje ting i dit arbejdsliv og tage stilling til, om der er noget, der skal ændres.

Seniortanker er dit private værktøj, men det kan også bruges som en hjælp, når du skal til senior- eller MUS-samtale eller som udgangspunkt, hvis du vil starte en samtale om pension med dine nærmeste. Den indeholder ikke spørgsmål om økonomi og jura, da dit pensionsselskab og din bank oftest allerede yder rådgivning om dette.

Hent 'Seniortanker' her.